Utbildning HLR med hjärtstartare

Utbildning HLR med hjärtstartare

UTBILDNING HLR MED HJÄRTSTARTARE
Denna utbildning följer HLR-rådets riktlinjer och ger dig kunskaper för att kunna agera om en vuxen person drabbas av andnings- eller hjärtstopp. Kursen vänder sig till alla vuxna och är öppen för både arbetsgrupper och privatpersoner. För att träningen ska hålla högsta kvalitet så rekommenderar vi ett maxantal om 12 deltagare per kurstillfälle.

MÅLGRUPP
Vi välkomnar såväl arbetsgrupper som privatpersoner. Alla vuxna borde få möjlighet att lära sig hjärt och lungräddning. Då HLR-kunskaper är en färskvara, rekommenderar vi att man går en repetitionsutbildning vartannat år, för att bygga på med mer och ny kunskap. Beroende på er verksamhet och er planläggning inom ramen för det systematiska arbetsmiljöarbetet kan utbildning och repetition behövas oftare.

KURSMÅL
Efter genomförd utbildning ska kursdeltagaren i en akutsituation förstå vikten av tidigt larm, kunna bedöma om HLR behövs och utföra HLR.

KURSLÄNGD
1 halvdag

KURSINNEHÅLL
Vi varvar teori och praktiska övningar så att deltagarna lär sig utföra kontroll av medvetande och andning. Vi övar mycket på de praktiska momenten så att deltagarna ska kunna agera självständigt om en vuxen person drabbas av hjärtstopp. Vi går också igenom hur en hjärtstartare fungerar och används.

Om våra utbildningar

Vi kan genomföra utbildning på ert företag men vi har också samarbetspartners så vi kan samla ihop grupper från olika företag och genomföra utbildning för er. Tveka inte utan fråga oss om det.
Vi har idag samarbetspartners över hela Sverige. Ring 020-35 50 00 så löser vi era behov.

JAG VILL BLI KONTAKTAD

    Teleskoplastare utbildning