Välj en sida

arbetsplats-
utbildning.se

säkerhet – bygg – maskin

Arbetsplatsutbildning i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största med omkring 550 000 invånare i tätorten och 980 000 invånare (2015) i Storgöteborg. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. Med anledning av sin stadsplanering, kallades Göteborg av holländarna under många år för Nya Amsterdam. På 1800-talet industrialiserades Göteborg till stor del av inflyttade britter och under denna tid fick Göteborg smeknamnet ”Lilla London”, vilket staden kallas än idag.

Akut & snabb utbildning inom bygg, anläggning & säkerhet

Akut och snabb utbildning inom bygg, anläggning och säkerhet utfört på en arbetsplats, direkt på plats på ditt företag. Behöver du en individuellt anpassad utbildning för dina anställda som arbetar på byggarbetsplats, inom entreprenad eller generellt med säkerhet? Vet du vilka krav som ställs och vilka lagar och regler som måst efterföljas för att allt skall bli rätt?

EXEMPEL PÅ UTBILDNING/RÅDGIVNING

ADR/S, ADR 1.3
Allmän utbildning om ställning 2-9m
Arbete på väg, APV
BAS P/BAS U
Fallskyddsutbildning (och försäljning av utrustning)
Heta Arbeten
HLR med hjärtstartare
Liftutbildning
Maskinutbildning fordonsmonterad kran
Maskinutbildning grävmaskin
Maskinutbildning hjullastare
Maskinutbildning Teleskoplastare
Motorsågsutbildning A+B
Säkerhetsrådgivning ADR/Farligt gods
Säkra lyft
Travers
Truck A+B+C+D
Utbildning kompaktlastare
Utbildning redskapsbärare
Utbildning minigrävare
YKB

LADDA HEM KURSKATALOG  > Utbildningar

Utbildning som är effektiv, fokuserad & till rimlig kostnad

Oftast är det enklast att utbilda dina anställda direkt på din arbetsplats med utgångspunkt individuellt efter vilken kunskap och erfarenhet varje enskild anställd besitter. Då blir utbildningen så effektiv, snabb och fokuserad som möjligt och dessutom till en rimlig kostnad. Önskar du offert på en arbetsplatsutbildning på ditt företag? Kontakta oss för mer information via formuläret nedan. Skriv gärna lite information om vad du önskar hjälp med så hörs vi inom kort?

NYHETSBREV, JA TACK!

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Teleskoplastare utbildning